19 Nisan 2014 Cumartesi

yabancı dizi önerileri :2. Orphan Black


2. Orphan Black : Her şeyden ümidinizi kestiğiniz bir anda, geride bırakacağınız birileri de yokken; size tıpatıp benzeyen birinin kendini öldürdüğünü görseydiniz, ne yapardınız? Onun kimliğine bürünmeyi düşünür müydünüz mesela. Sarah biraz düşündü ve tereddüt etmeden verdi kararını, bu hayatı geride bırakacaktı. Peki ya onu bekleyen hayat, hiç de düşündüğü gibi değilse? 2013 yılında başlayan ve 1. sezonu geride bırakan orphan black 2. sezonunu bugün itibariyle başlıyacak.

yorumum: kendine özgü konusuyla fark yaratan bi dizi.izlediğim ilk günden beri etkilendiğim ve devamının çok çabuk gelmesini istediğim sıkılmayacağınız bi bilimkurgudur.başrol oyuncusu Tatiana Maslany öyle bi oyunculuk oynuyorki her karakterini kendinize çekiyor.baş rol oyuncusunu birazda özgü namala benzetiyorum :) tabi herkesin kendi görüşü siz alakası bile yok diyebilirsiniz.şimdi birazda konusundan bahsediyim :
.herşey baş karakter sarah mannig in aynı kendine benzeyen ve intihar etmek üzere olan beth childs i görmesiyle başlar.kadının intihar etmesiyle onun yerine geçerek bankadaki parasını almayı düşünen sarah aslında nasıl bi gizemin ortasına düştüğünü bilmemektedir.bu gizemi çözmeye çalışırken aslında daha fazla klonun olduğunu ve birilerinin bu klonları yok etmeye çalıştığını anlamaktadır.gizemlerle dolu bi sezon , bi sonraki bölümü izlemek için can atacaksınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder