2 Ekim 2014 Perşembe

yabancı dizi önerileri : 18. Beauty and The Beast

18. Beauty and The Beast : Ülkemizde "Güzel ve Çirkin" olarak yayınlanan, halk arasında "Aslan Adam" olarak bilinen 80'ler dizisinin günümüz uyarlaması. Cinayet masası dedektifi Catherine Chandler, yıllar önce annesini bir silahlı saldırıda kaybeder, kendisi ise gizemli bir "şey" tarafından kurtarılır.
Yıllar boyu o gece kendisini kurtaranın kim ya da ne olduğunu düşünmekle geçiren Catherine'in yolu, Afganistan'da öldüğü düşünülen Vincent Keller ile kesişir. Birkaç ipucunu birleştirince, o gece kendisini kurtaranın da o olduğunu anlar. 
Ancak Vincent 10 yıldır gizlenmektedir, çünkü sinirlerine hakim olamadığı zamanlarda tehlikeli bir yaratığa dönüşmektedir. Catherine ve Vincent bir anlaşma yaparlar. Catherine Vincent'ın varlığından kimseye bahsetmeyecek, Vincent da ona annesinin katillerini bulmak için yardım edecektir. Bu ortaklık, zamanla imkansız bir aşkı da doğuracaktır..


yorumum : izlemeye başladığım andan itibaren kendimi kaptırdığım sürükleyici ve çok güzel bir dizidir.dizide polisiye ,  fantastik , aşk , aksiyon ne ararsanız var.dizimiz şuanda 3. sezonuyla yoluna devam edicek.izlemeniz gereken süper bi dizidir , herkese tavsiye ederim :))) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder