28 Temmuz 2014 Pazartesi

yabancı dizi önerileri : 15. The Fosters


15. The Fosters : The Fosters, 3 Haziran 2013'de ABC Family'de yayına başlayan bir ABD drama dizisi. Jennifer Lopez ve onun yapım şirketi Nuyorican Productions tarafından yapılan dizi, Foster ailesinin öyküsünü anlatmaktadır; aile ırklararası evli lezbiyen çift ve onların beraber yetiştirdikleri biyolojik ve evlatlık çocuklarından oluşmaktadır. Türkiye'de 7 Eylül 2013'te Dizimax Entertainment kanalında yayınlanmaya başlamıştır.

The Fostersta işler oldukça karışık; bu ailede 2 anne var, hem öz hem üvey çocuklar var hem de aile üyeleri farklı ırklardan! Okul müdireliği yapan Lena (Sherri Saum) ile Polis memuru olan Stef (Teri Polo) lezbiyen bir çifttir. Çift Stefin önceki evliliğinden olan oğlu Brandon (David Lambert) ile birlikte evlat edindikleri ikiz kardeşler Mariana (Cierra Ramirez) ve Jesusa (Jake T. Austin) bakmaktadırlar. Lena, ömrü farklı bakıcı ailelerin evinde geçmiş sorunlu genç Callie (Maia Mitchell) ile karşılaşır ve çift Calliei de ailelerine katmaya karar verirler.
yorumum :öncelikle kendine özgü bir konusu ve keyif alınacak tarzda bi öyküsü var.bu dizide disney channel da oynamış oyuncuları görürseniz şaşırmayın :)) yeni bölümlerini merakla izlediğim şuanda 2. sezonunda olan bir dizidir.dizi kendini ilk bölümlerden sevdiriyor ve o sıcaklığı size veriyor.gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim sanırım :)) iyi seyirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder