18 Temmuz 2014 Cuma

yabancı dizi önerileri : 12. GLEE


12. GLEE : Amerikan genç dizilerinden biri olan ve müzikal severlerin severek izleyecekleri dizilerden biri olan Glee dizisi gençlerin birbirleri ile yaşadıkları diyalogları konu almaktadır.William McKinley High School Glee kulubünde olan bu öğrencilerin ilişkileri, sosyal problemleri, aşkları üzerinde durmaktadır.Söz konusu takımın 20 üyesi bulunmaktadır.Kulübün yöneticisi ispanyol öğretmen Will Schuester dir. 

Glee dizisi post modern bi şovdur.pek çok ergenin bir araya geldiği ve pek çok müzik ürettiği söz konusu dizide üretilen müziklerin her biri birbirinden keyiflidir.aynı zamanda son derece eğlencelidir.söz konusu bu tür müzik tarzını dinlemek isteyen pek çok kişi GLEEK olarak adlandırılmaya başlanmıştır Glee dizisi müzikal tarzında olan diziler çok az olduğu için özel bi yerdedir.
yorumum : bir gleek olarak bu dizi benim vazgeçilmezlerimdendir.her ne kadar 2013 de çok değerli birini kaybetsekde hala diziye olan sevgim bitmedi.dizide finn karakteriyle oynayan ve diziye renk katan cory monteith i geçtiğimiz yılda otel odasında fazla uyuşturucu kullanmaktan kaybettik.

bir müzikal dizisi olarak hem şarkılarıyla hem konusuyla hemde komedi anlayışıyla hepimizin kalbinde yer edindi.izlenme oranlarının fazla olması ve diziye gelen ödüllerde artıları.bu diziye başlamadıysanız  hemen başlayın derim.çünkü çok şey kaçırıyorsunuz :))
dizimiz şuanda final sezonu 6. sezonla ekrana gelmek için hazırlık yapıyor.iyi seyirler :)))










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder