25 Temmuz 2014 Cuma

yabancı dizi önerileri : 14. HEROES


14. Heroes (kahramanlar) : Heroes25 Eylül 2006 tarihinde Amerikan NBC kanalında yayınlanmaya başlamış olan televizyon dizisidir. Dizinin ilk bölümü 14,3 milyon seyirci çekmiş ve NBC kanalında son beş yılın en fazla reyting alan dizisi olmuştur.
Aksiyon dizilerinden hoşlanan pek çok kişi Heroes dizisini takip etmektedir.Dizinin ilk sezonu Amerika da başlamıştır.Güneş tutulması ile karakterler güçlerinin farkına varmaya başlamışlardır.Şirket tarafından yakalanmaya çalışan ve Sylar tarafından öldürülmemeye çalışan dizi karakterleri zamanlarını insanları kurtarmaya çalışarak geçirmişlerdir. 
yorumum : 4 sezon sürüp yeni sezon onayını alamamıştır ve iptal edilmiştir.Fakat final niteliğinde HEROES REBORN 2015 de mini dizi olarak (13 bölümlük) devam edicek.kadroda eski isimlerdende olacağının haberini aldık fakat tüm kadro kesin değil.
Fantastik güçler ile ilgili dizileri sevenler hemen başlamalı, konusu ve içeriği çok hoşuma gitmişti ve hemen başlamıştım ve pişman olmadım.bu tür dizileri sevenlere iyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder