5 Şubat 2015 Perşembe

yabancı dizi önerileri : 23. How to Get Away with Murders


23. How to get away with murder : Michaela , Wes, Laurel ve Patrick prestijli ve kıyasıya mücadeleci Doğu Kıyısı Hukuk Okulu'nda öğrencilerdir.bu dört öğrenci zeki, karizmatik ve çekici Profesör Annalise Keating in gözüne girmek için "CİNAYET NASIL YANINA KAR KALIR?" diğer adıyla ceza kanunu 101 dersinde birbirleriyle kıyasıya yarışırlar.Bu usta, seksi ve belirsizlik dolu gerilim dizisinde, öğrencilerin bilmedikleri şey, öğrendiklerini gerçek hayata uygulamak zorunda kalacaklarıdır.

Hem kendi hayatlarını değiştiricek, hem de tüm üniversiteyi çalkalayacak bir cinayet davasına karışırlar.Grey's Anatomy , Scandal gibi dizilerle tanıdığımız Shonda Rhimes'in imzası bulunan dizinin başrolünde ; başarılı aktris Viola Davis bulunuyor.

yorumum : 4 hukuk öğrencisini anlatan dizi, öğrencilerin bir cinayete karışmalarını anlatır.dizide ilk bölümlerde konular hızlı gelişmesi nedeniyle anlamayabilirsiniz fakat ilerki bölümlerde dizi akışa kapılıyor ve her bölüm sonunda diğer bölüme geçmek için can atıyorsunuz.bölümlerde aylar sonrasını göstererek cinayeti nasıl işlediklerine dair anılar gösterip tekrar eskiye dönüyorlar.böylece hep bi merak içinde oluyosunuz fakat 9.bölümde sanırım işler açığa çıkıyor ve izlediklerinize çok şaşırıyorsunuz.
Cinayetin yanı sıra yabancı yerlerdeki hukuk anlayışına ve mahkemelerin nasıl sonuç bulduğuna şahit oluyorsunuz.
Şans verebileceğiniz çok güzel bi dizidir.gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.dizi şuanda 11. bölümüyle devam ediyor  iyi seyirler :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder